RÓLUNK

A Pannonkosár piacteret azért hoztuk létre, hogy Veszprém térség ős- és kistermelőinek termékeit, mindenki számára könnyen elérhetővé tegyük.
Olyan emberek számára, akik adnak az igényes, kézműves termékekre és nyitottak a hagyományok világ felé.
 
Személyes tapasztalatom ihlette ezt a kis piacot, hiszen szűk családom is őstermelő, valamint zöldség és gyümölcs termesztéssel foglalkozik. Generációk óta a vérünkben van a termesztés, az az érzés, amikor például egy zápor után kimentek a kertbe – érezve a friss föld illatát – hogy leszedjeték a tápanyagban gazdag, friss paradicsomot, uborkát, barackot. 
 
Családunk szilvát, szőlőt, barackot, paradicsomot termeszt. A munka a palántázással kezdődik, és ősz végén zárul, a föld átásásával.  
 
Sok ember számára a termelők által termesztett áruk nehezen elérhetőek, mert nincsen meg sajnos a kapcsolati szál.
Mi ezt a jól ismert problémát szeretnénk megoldani azzal, hogy piacteret kínálunk mind a termelőknek, mind a fogyasztóknak, hogy erősítsük a helyit, a hazait, a termelőket, a kis gazdaságokat. Cserébe friss, termelői, kézműves, bio áruval látjuk el a családokat.
 
Így született meg a Pannonkosár ötlete.
 
Kínálatunkat folyamatosan bővítjük a szezonnak és az igényeiteknek megfelelően.
 
Minden egyes beszerzéseddel a hazai kis termelők életét segíted, és reményt adsz számukra a folytatáshoz, hogy a hazai mezőgazdaság újra elismert és megbecsült legyen. 
Hosszú hónapok gondoskodása, és odafigyelése van minden egyes megtermelt zöldség és gyümölcs mögött.
 
Támogassuk együtt a hazait, hogy gyermekeink számára is megismerhetőek legyenek a hazai gazdaságok kincsei. 
 
A multinacionális áruházakkal árávas és kínálatával nem tudunk és nem is akarunk versenyezni.
A mi versenyelőnyünk pont a frissesség, a helyi, a minőség és a hand made.
 

A Pannonkosár csapata olyan, mint egy kis család, folyamatosan figyelünk egymásra és a körülöttünk élőkre. Azon dolgozunk, hogy minőségi, helyi termék legyen minden háztartás asztalán, hiszen egyik legfontosabb küldetésünknek tartjuk, hogy erősítsük a hazait és az egészséges életmódot.